+31 06-38588654
info@natureexplorers.nl

Teambuilding & Bedrijfsuitjes

Dit arrangement is ook beschikbaar voor bedrijven die een bedrijfsuitje willen organiseren en/of een team building willen houden.

Het programma is een ultiem middel voor de mensen uit uw team om elkaar beter te leren kennen. De actieve retraite zal zeker een boost geven aan de creativiteit en werkvreugde en daarmee de productiviteit. Vertrouwen in elkaar en beter samenwerken zal het resultaat zijn. Wandelen en oriënteren, in de avond ontspanning met een wijntje, dit alles zal het groepsgevoel versterken.
Daarnaast krijgen uw werknemers een schat aan informatie aangereikt om hun leefstijl dusdanig in te richten dat een hoger ziekteverzuim tot het verleden gaat behoren. Nog belangrijker is dat het team met een positief gevoel over het bedrijf, team en zichzelf naar huis zal gaan….

Dit bedrijfsuitje is aan te passen naar uw wensen, neem hierover vrijblijvend contact met ons op via info@natureexplorers.nl of stuur ons een mail via het contactformulier.   https://www.natureexplorers.nl/contact/